Ana içeriğe atla

Brawl Stars Oyna

Bir sürü başarılı ve dolayısıyla popüler oyunların yapımcısı olan SuperCell, yeni oyunu Brawl Stars ile karşınızda. 30dan fazla karakterden birini kullanarak bir arenada 3’e 3 kapıştığınız Brawl Stars bu güne kadar oynadığımız en eğlenceli oyunlardan biri. Hepsinin farklı yetenekleri, menzilleri, saldırı ve savunma kapasiteleri olan birbirinden orijinal bu karakterleri oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Çeşitli oyun modları ile oyun hiçbir şekilde monotonlaşmayacak şekilde tasarlanmış durumda.



Brawl Stars İndir

30u aşkın orijinal karakter ve çeşitli oyun modları sayesinde Brawl Stars’ın her bir oyunu eşsiz bir tecrübe olacaktır. Bu oyun modlarını sıralayacak olursak:

·         Elmas Kapmaca: 3’e 3 oynanan bu oyun modunda arenadaki elmasları toplayarak elinizde tutmanız gerekiyor. Alt edilen karakter elmaslarını düşürüyor. 10 elmasa ulaşan takım oyunu kazanır
·         Ödül Avı: 3 vs 3 olan bu oyun modunda yıldız kapmak için karşı tarafı alt etmeniz gerekiyor. Alt edilen oyuncular yıldızlarını düşürüyorlar. En çok yıldıza sahip takım kazanır.
·         Soygun: Yine 3’e 3 oynana bu modda korumanız gereken bir kasanız ve ulaşmanız gereken bir rakip kasası mevcut. İster gizli bir şekilde, isterseniz savaşarak, nasıl yapacağınız size kalmış.
·         Savaş Topu: 3’e 3 bu olan bu yeni oyun modunda rakip takımdan önce gol atmak için bütün yeteneklerinizi kullanın. Merak etmeyin, bu oyunda kırmızı kart yok.
·         Hesaplaşma: Tek ve ya çiftli oynan bu modda herkes tek! Harita boyunca dağılmış güçlendiriciler ve modun aksiyon dolu doğası sayesinde en eğlenceli oyun modlarından biri.

Brawl Stars İndir APK


Kısa bir süre eğlenmek için oynanabilecek en iyi oyunlardan biri. Her zamanki gibi SuperCell yine kendini aşmış diyebiliriz. Oyunu yükleyip oynamak için Brawl Stars APK indir linkimizi kullanabilirsiniz. Hemen oynamaya başlamanızı öneririz. Oldukça keyifli ve hoş görselleri olan bir oyun.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Osmanlı Savaşları 1.7 MOD HİLELİ APK (Para Hileli)

Osmanlı Savaşları 1.7 Hileli Apk indir, Android Apk indir, Mod apk indir, Android Hack indir, Para Hileli Apk, Sınırsız Para Hilesi Merhaba arkadaşlar. Strateji oyun sevenler için Osmanlı Savaşları oyunu apk paylaşıyorum.. Android Apk oyun indir me. Osmanlı Savaşları hileli mod apk indir me linklerini bulabilirsiniz. Osmanlı Savaşları 1.7 Android Hile MOD APK indir Türk yapımı olan Osmanlı Savaşları gerçek zamanlı,çok oyunculu,online strateji oyunudur. Fantastik ögeler içermeyen Osmanlı Savaşlarının tadını cep telefonunuzdan yada tabletinizden çıkarabilirsiniz, Osmanlı Savaşları her ikisini de destekler. Osmanlı temasında geliştirilmiş olan Osmanlı savaşlarının göz alıcı 3d grafikleri ile oyun keyfini sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Osmanlı devletinin askerleri ile ordunuzu kurabilir , acem ocağında askerlerinizi eğiterek ordunuzu daha güçlü hale getirebilirsiniz. Mimarlar ile sağlam bir şehir inşa edebilir,işçiler ile kaynaklarınızı artırabilir,kuracağınız savunma silahlarıyla düşmanla

Minecraft Eşya Listesi

Minecraft oyununda kullanılan eşyaların hepsi aşağıda yer almaktadır. Nasıl yapıldığını görmek isterseniz bağlantıya tıklayabilir ve nasıl yapıldığını ve ne işe yaradığını görebilirsiniz. Ayrıca Minecraft Crafting sayfasına giderek listede yer almayan diğer eşyaların yapımını da öğrenebilirsiniz. Minecraft sopa yapımı Minecraft orak yapımı Minecraft kürek yapımı Minecraft kek yapımı Minecraft kazma yapımı Minecraft şeker yapımı Minecraft sandık yapımı Minecraft kova yapımı Minecraft kitap yapımı Minecraft kağıt yapımı Minecraft yay yapımı Minecraft ok yapımı Minecraft çalışma masası yapımı Minecraft çakmak yapımı Minecraft balta yapma

Point Blank TR Aim Hack [Güncel Versiyon] 20.02.2017

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle pointblank aim hack'ı paylaşacağız. - Öncelikle hile 20.02.2017 tarihi ile çalışır durumdadır. - Hilenin düzgün çalışması için virüs programını kapatın. - Adımları takip ederek hilemizi indirelim. - İnen dosyayı "rar"dan cıkartalım. - Daha sonrada "yönetici" olarak çalıştırın. - Yapamayanlar videolu anlatımı izliyerek yapabilir. - Hilenin tadını çıkartın. ** Güncel Hile Paylaşım Platformu ** PointBlank Aim Hack Tıkla İndir DİKKAT; Hileyi İndirme Butonuna Bastıktan Sonra Yönlendirme Sayfasına Gidersiniz. Bu Sayfadaki Adımları Uygulayarak Hileyi İndirebilirsiniz. etiket  : Point Blank aim hack, Point Blank aim hack indir, Point Blank 2017 aim hack, Point Blank aim hilesi indir, Point Blank güncel aim hack, Point Blank aim hilesi, Point Blank çalışan aim hilesi, Point Blank yeni aim hilesi, Point Blank fix yememiş aim hack, Point Blank aim hileleri, Point Blank aim hilesi 2017, Point Blank 2017 yeni güncel aim hack, Point Blank